nov
12

Vaaaac-vaac

| Szerző: Ágicus | 5:06 pm

A mai napon azt hiszem egy egészen pötit hideg volt/van!

Azt leszámítva, hogy a fele napot az iskolán kívül töltöttük és én személy szerint jégcsappá dermedtem, semmi probléma nem volt:D

Dee már elkezdték felszerelni a városi fényeket szóóóval nem sokára jön a kezdvenc időszakom, amikor a karácsonyi vásárt tudom nézegetni, szép fééény áradatban:P:)

Pedig még mindig olyan érzésem van, mintha most lett volna vége a nyári szünetnek aztán ahhoz képest, lassan már a téli jön...

No egyenlőre nem tudok mit írni, de majd még jelentezem:)

pápá

 

A bejegyzés trackback címe:

https://agicus.blog.hu/api/trackback/id/tr29765560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

w8ing4sy 2008.11.13. 02:31:01

Karácsonyi fények.. :) Valóban varázslatos hangulatot tud teremteni..hajaj :D
Nos az ECDL nekem már elég régóta megvan :) Az idejét sem tudom már, mióta, na jó igen, de nem akarom kiszámolni:P Az adatbázis az hát..az az a bizonyos kétoldalú modul, amit a legjobban úgy tudsz megcsinálni, ha érted az adatbázis kezelést, magolva szinte lehetetlen, nem elég pár képletet megtanulni, vagy hogy hol van a körlevél :) De biztos sikerülni fog Neked :)

w8ing4sy 2008.11.13. 02:33:56

Majd elfelejtettem.. jóéjt!
süti beállítások módosítása